University

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, New Heroes, Thema en Archipel. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn inn, New Heroes en Thema. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Om ons team van Schouten University of Applied Sciences te versterken zoeken wij een Commercieel Opleidingsadviseur.

Wat verwachten wij van jou?

Als Commercieel Opleidingsadviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van inhoudelijk advies aan klanten over onze opleidingsproducten. Ons onderwijs bestaat uit (inter)nationaal geaccrediteerde en gecertificeerde opleidingen. Je hebt aandacht voor de leerdoelen en wensen van de klant om zo een passende leeroplossing te kunnen aanbevelen. Je staat potentiële en bestaande klanten op een professionele manier te woord waarbij het contact bestaat uit telefonisch- en mail contact. Je vindt het leuk om een relatie op te bouwen met de klant en zijn/haar ontwikkelingstraject op een prettige manier op gang te helpen. Jij gaat stralen als je een leuk gesprek hebt gevoerd dat leidt tot een inschrijving. Daarnaast geeft het jou voldoening als je van de klant hoort in een evaluatiegesprek dat hij/zij een inspirerend leertraject heeft gevolgd en dat jij hieraan bijgedragen hebt!

Het is belangrijk dat je het leuk vind om je vast te bijten in de inhoud van de verschillende producten en hierin ook proactief op zoek gaat naar markt-, klant-, en productinformatie. Hierbij helpen we je met het bieden van de mogelijkheid van het volgen van een aantal opleidingen. De beste manier om te leren is natuurlijk ook door het zelf te ervaren.

Vaak ben jij voor de klant de eerste persoon waar hij/zij mee spreekt binnen Schouten en Nelissen. Daarom straal jij professionaliteit, nauwkeurigheid en interesse uit zodat de klant zich prettig voelt bij onze organisatie. Hierdoor zal de klant een goed gevoel overhouden aan Schouten en Nelissen in zijn/haar zoektocht naar een passende opleiding.

Wat zijn je taken?

  • Je verkoopt onze opleidingen aan potentiële deelnemers, warme leads en terugkerende klanten.
  • Je geeft onze klanten inhoudelijk advies passend bij hun leerbehoefte en houdt hierbij de commerciële doelstellingen van Schouten University of Applied Sciences in je achterhoofd.
  • Je benadert klanten vanuit belprojecten zoals evaluatiegesprekken die we voeren na afloop van een opleidingstraject.
  • Je verwerkt de informatie die uit het contact met de klant komt in ons informatiesysteem, zorgt dat een inschrijving of optie in een trainingsgroep geplaatst kan worden en schakelt hiervoor met collega’s van onze studenten- en deelnemersadministratie
  • Je denkt mee en houdt je oren en ogen open als het gaat om marktontwikkelingen en trends te signaleren bij klanten om zo de verkoop en producten van Schouten University of Applied Sciences te helpen ontwikkelen.

Wie zoeken we?

Jouw communicatievaardigheden zijn sterk ontwikkeld. Je kunt je inleven in anderen en kan goed luisteren zodat je de behoefte van de klant achterhaalt. Uiteraard heb je interesse in het ontwikkelen van mensen en in opleiden. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal - zowel schriftelijk als mondeling. Ook heb je een prettige telefoonstem.

Je bent klantgericht, proactief, zelfsturend en commercieel. Je vindt het leuk om naar oplossingen te zoeken en bent flexibel ten aanzien van werkzaamheden en veranderingen. Tot slot ben je een echte teamplayer en houd je ervan om nauw samen te werken met leuke collega’s!

Wat bieden we je?

Wij bieden een uitdagende kans om te werken bij een wereldwijd opererende dienstverlener en één van de leukste werkgevers van Nederland. Samen met je collega’s vorm je een worldclass team. Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid in een creatieve, open en informele organisatie met leuke collega’s. We bieden jou een leuke baan met een passend salaris in een aantrekkelijke werkomgeving. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en kan gebruik maken van diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gratis sporten in onze sportschool (inclusief begeleiding van een personal trainer) en mag je regelmatig een leerzaam boek uitzoeken bij Thema, onze eigen uitgeverij! De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt minimaal 32 uur per week.

 

Dienstverband Vast dienstverband
Omvang functie Onbekend
Aantal vacatures 1
Plaats Zaltbommel
Land Nederland
Referentienummer 2019/20
Gepubliceerd 13-11-2019
Uiterste datum 13-12-2019

Return to job vacancies