ICT

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, New Heroes, Thema en Archipel. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Wat ga je doen?
Je maakt deel uit van de afdeling Learning Solutions, een hecht team met leuke collega’s: hard werken (“het is druk en er gebeurt veel”) en humor zijn sleutelwoorden. Als ervaren frontend developer werk je binnen een SCRUM-team van 8 personen aan de ontwikkeling van een aantal omvangrijke en complexe webapplicaties welke door onze klanten gebruikt worden. Daarnaast help je bij het oplossen van diverse problemen, signaleer je proactief mogelijke verbeteringen en voer je deze door. Naast de doorontwikkeling van bestaande applicaties ben je betrokken bij de ontwikkelen van nieuwe systemen. Je hebt direct contact met de opdrachtgever en toekomstige gebruikers.

Wie zoeken we?
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding informatica óf beschikt over een vergelijkbaar werk- en denkniveau. Je hebt ruime ervaring als frontend developer en bent expert in HTML, CSS, SASS, Javascript en TypeScript.

Minimaal 3 jaar ervaring met Angular en Bootstrap is nodig om succesvol te zijn in deze functie. Daarnaast heb je gevoel voor User Experience en vormgeving en ben je in staat om complexe functionaliteit te vertalen naar eenvoudige, responsive, UX-designs die logisch en prettig werken voor gebruikers.

In je werk ben je vaak in gesprek met interne en externe klanten. Eén ding is zeker: je zit zeker niet fulltime achter je pc en bent géén stoffige programmeur weggestopt op een donkere zolder… integendeel dus. Communicatie in deze job is zeer belangrijk: je begrijpt en voelt de gebruiker aan.

Bij het oplossen van problemen wordt er beroep gedaan op je creativiteit, improvisatie- en doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid. Wanneer je een pragmatisch instelling hebt en een no-nonsense type bent en ook nog affiniteit hebt met mobiele websites en mobiele applicaties, dan kun je voor ons al helemaal niet meer stuk.

Wat bieden we je?
Wij bieden een uitdagende job voor een ervaren ondernemende frontend developer om bij een wereldwijd opererende dienstverlener én één van de leukste werkgevers uit de regio te werken. Samen met je collega’s, vorm je een worldclass team. Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid met ruimte voor experimenteren in een dynamische, creatieve, open én informele organisatie met gave collega’s. Daarnaast bieden wij een passend salaris, prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 28 vakantiedagen, een laptop, smartphone en een prima pensioenregeling). En “last but not least”: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin en een uitstekende lunch in ons eigen Grand Café. De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt minimaal 32 uur per week.

Dienstverband Vast dienstverband
Omvang functie Fulltime
Aantal vacatures 1
Uren Minimaal 32
Plaats Zaltbommel
Land Nederland
Referentienummer 2019/2
Gepubliceerd 14-10-2019
Uiterste datum 31-12-2019

Takaisin avoimiin työpaikkoihin