Global Solutions

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, New Heroes, Thema en Archipel. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

De business unit Global solutions is verantwoordelijk voor het internationale incompany- en maatwerk van Schouten Global.

Het team international is op zoek naar een resultaatgerichte:

Lead Consultant

Wat ga je doen?
De Lead Consultant is verantwoordelijk voor het verwerven en leiden van grote internationale opdrachten en het uitbouwen van klantrelaties voor Schouten Global. Hij/zij moet in staat zijn zelfstandig omzet en leads te genereren en leads van de (internationale) Sales op te kunnen volgen door het ontwikkelen van plannen van aanpak, deze om te zetten tot contracten en samen met collega’s de programma’s te managen en klantrelaties uit te bouwen.

Internationale oriëntatie, goede beheersing van de Engelse taal, optimisme, werkterreinoverstijgend kunnen werken en samenwerkingsgerichtheid zijn cruciaal in deze functie.

Je takenpakket bestaat uit:

  • Acquisitietaak voor internationale maatwerk projecten (minimaal 600k op jaarbasis) in samenwerking met key account managers;
  • Ontwikkelen en schrijven van proposals en aanbestedingen voor internationale klanten (inhoudelijk en commercieel) en dit presenteren bij de klant;
  • Programmamanagement van grotere maatwerktrajecten bij internationale klanten, design;
  • Uitvoeren van zelfstandig maatwerk aanbod (internationaal en in de Engelse taal en daar waar nodig ook in Nederland).
  • Aansturen van international faculty bij de uitvoering hiervan;
  • Je hebt een eigen uitvoeringstarget;
  • Verzorgen van commerciële acties met als doel nieuwe klanten te verwerven;
  • Relatiebeheer en verbreding van verkoop bij bestaande internationale klanten;
  • Proactieve benadering van prospects met gerichte proposities;
  • Verantwoordelijk voor het uitbouwen van de internationale business, excellente dienstverlening aan klanten.

Wie zoeken we?
Je beschikt over een WO werk- en denkniveau. Je hebt ruime werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie en je bent werkzaam geweest in multiculturele organisatie. Je beheerst uitstekend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en verder beheers je minimaal een andere grote taal (b.v. Spaans of , , Duits). Als persoon ben je een echte teamplayer. Je bent in staat om problemen en/of situaties inzichtelijke te krijgen door ze in een groter of abstracter kader te plaatsen. Leiderschapsontwikkeling heeft je passie en je hebt ervaring met ontwerp, uitvoeren  en/of  programmamanagement van Leadership Development programma’s.

Wat bieden we je?
Wij bieden een uitdagende kans om te werken bij een wereldwijd opererende dienstverlener en één van de leukste werkgevers van Nederland. Samen met je collega’s vorm je een worldclass team. Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid in een creatieve, open en informele organisatie met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij een passend salaris, prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke werkomgeving. De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt minimaal 32 uur per week.

Dienstverband Vast dienstverband
Omvang functie Fulltime
Aantal vacatures 1
Plaats Zaltbommel
Land Nederland
Referentienummer 2019/8
Gepubliceerd 29-10-2019
Uiterste datum 31-12-2019

Retour aux postes vacants