Archipel

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, New Heroes, Thema en Archipel. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Knowledge is having the right answer, intelligence is asking the right question! Wij zijn op zoek naar een oplossingsgerichte Opleidingsadviseur.

Over Archipel
Het doel van Archipel is om organisaties te helpen bij het realiseren van het hoogste ontwikkelrendement van haar medewerkers en teams. Dit doen we door het creëren van een custom-made leerportaal waarbij persoonlijke aandacht voor de klant en haar medewerkers altijd centraal staat. Ieder portaal is uniek en sluit perfect aan bij de huisstijl en wensen van de klant. Het zoeken en boeken van een training of cursus wordt een stuk makkelijker doordat het gehele aanbod van meerdere leveranciers overzichtelijk op één plek staan. Daarnaast is het aanbod voor de klant zo samengesteld dat het altijd perfect aansluit bij de ontwikkelbehoefte en cultuur van de organisatie. We geven persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste training en bieden ondersteuning bij het inschrijven in het portaal.

Zo stimuleren we medewerkers om zich 100% te focussen op waar het om gaat: het beste uit jezelf halen en een zo hoog mogelijk leerrendement bereiken. Daarnaast ontzorgen we HR, L&D, inkoop, ICT en finance door zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen zodat zij eindelijk weer tijd hebben voor strategische zaken!

Wat ga je doen?
Als Opleidingsadviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van opleidingsadvies. Door het stellen van de juiste vragen weet je de onderliggende leervraag van de deelnemer helder te krijgen. Vanuit het aanbod dat open staat in het klantportaal en je kennis over de verschillende trainingen en leveranciers, bied je de leerinterventie aan die het beste bij de deelnemer past. Je zet een aantal mogelijkheden op een rijtje en je helpt bij het maken van de juiste keuze. Het gaat erom dat de deelnemer zich ontwikkelt op de juiste punten en hierdoor komt tot het grootste ontwikkelrendement!


Wat zijn je taken?
• Je hebt contact met deelnemers via telefoon, mail en chat. Je luistert en vraagt door om de onderliggende leervraag helder te krijgen
• Je geeft advies in welke leerinterventies het beste aansluiten bij de leervraag van de deelnemer
• Je registreert de leervragen om trainingsbehoefte en trends in kaart te brengen


Wie zoeken we?
Ben jij een goede gesprekspartner en kun jij je goed inleven in anderen? Ben jij een goede luisteraar en weet jij de juiste vragen te stellen? Dan past deze functie perfect bij jou en kunnen we niet wachten om je te ontmoeten!
Je beschikt over een HBO werk- en/of denkniveau heb oprechte interesse in het opleiden en ontwikkelen van mensen. Daarnaast ben je klantgericht en proactief. Je vindt het leuk om naar oplossingen te zoeken en je bent flexibel ten aanzien van werkzaamheden en veranderingen.
Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal (zowel schriftelijk als mondeling) goed beheerst.


Wat bieden wij jou?
Je start met ons unieke onboarding programma als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Samen met je collega’s vorm je een worldclass team. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid met ruimte voor experimenteren in een dynamische, creatieve, open én informele organisatie met toffe collega’s.

Je komt te werken bij een label van één van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus wel goed! Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamp. Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling). Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café.

De omvang van het dienstverband is 32-40 uur per week.


Ja, dit wil ik!
Enthousiast? Wij ook! Stuur snel je motivatiebrief en cv t.a.v. de afdeling P&O naar leukwerk@archipel.academy.


We kunnen ons voorstellen dat je erg nieuwsgierig bent geworden naar de ins- en outs van deze vacature. Voor extra informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via telefoonnummer 0418-683443. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dienstverband Tijdelijk dienstverband langer dan 6 maanden
Omvang functie Fulltime
Aantal vacatures 1
Uren 32
Plaats Zaltbommel
Land Nederland
Referentienummer 2019/13
Contact
  • Leuk Werker, 0418683443
Gepubliceerd 18-10-2019
Uiterste datum 16-12-2019

Tillbaka till lediga jobb