Open Lijn

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, New Heroes, Thema en Archipel. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Wij zijn een organisatie met ambitie. Om die waar te maken, zoeken we een innovatieve en ondernemende:

Productmanager M/V

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, onderhoud, beheer en realisatie van het commerciële portfolio voor de zakelijke markt. Je draagt bij (in samenspraak met de directie en marketing) aan een compleet en state-of-the-art portfolio waarbij je omzetgroei, een stevig marktaandeel en goede zichtbaarheid realiseert. Jouw jaarplan bepaalt de richting. Wat doen we aan innovatie? Welke producten gaan we ontwikkelen, wat wordt het prijsbeleid? Wat doen we niet?

Je snapt de behoeften van onze klant, verslindt informatie over concurrenten, je bijt je vast in evaluaties van opdrachtgevers, analyseert marktonderzoeken en leest de juiste media. Op de socials weet je wie te volgen en waar te twitteren. Je bent een inspirator: zorgt voor innovatie, neemt afscheid waar nodig en bedenkt proposities waar wij niet van durfden te dromen. Je doet het gelukkig niet helemaal alleen. Je werkt veel samen met marketing, sales en BU directeuren.

Wie zoeken we?

Durf, daadkracht, vastberaden, met die woorden kunnen we jou omschrijven. ‘Waarom niet?’ is je lijfspreuk. Ja knikken vind je lastig en je schopt graag tegen heilige huisjes. Dat doe je nooit zomaar. Je hebt namelijk altijd de klant op je netvlies én de commerciële kans. Je bent opgewekt, werkt graag samen en inspireert collega’s met je passie voor vernieuwing. Je bent in staat lastige projecten te managen en met deadlines om te gaan. Je hebt kennis van en affiniteit met trends en ontwikkelingen op het gebied van opleiden en leren. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor auteurs, vormgevers, drukkers en andere bij het productieproces betrokken partijen. Oh ja, je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring. Uiteraard weet je hoe het zit met de d’ en t’s en Engels is zo’n beetje je tweede taal.

En wat bieden wij?

Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Ook prettig: creatieve collega’s, een mooie werkplek, parkeren voor de deur en een lekkere lunch in ons bedrijfsrestaurant. We betalen goed. De functie is voor minimaal 36 uur per week.

 Hoe komen we met elkaar in contact?

Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatiebrief via leukwerk@sn.nl. Voor extra informatie kun je contact opnemen met Natalina Pennacchioni afdeling HR (06 51851495). Voor meer informatie over Schouten & Nelissen www.sn.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dienstverband Tijdelijk dienstverband langer dan 6 maanden
Omvang functie Fulltime/Parttime
Aantal vacatures 1
Plaats Zaltbommel
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 2019/21
Contact
  • Leuk Werker, 0418683443
Gepubliceerd 03-12-2019
Uiterste datum 31-01-2020

Tillbaka till lediga jobb