Marketing

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, New Heroes, Thema en Archipel. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Om ons team van Schouten University of Applied Sciences te versterken zoeken wij een enthousiaste

Student/meewerkstagiair Marketing & Communicatie 

Studenten met een tussenjaar of studenten die tijdelijk zijn gestopt met hun studie worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Wat verwachten wij van jou?

Je ondersteunt de Adviseur Marketing & Communicatie bij alle lopende werkzaamheden voor het merk Schouten University of Applied Sciences (SUAS). Daarnaast ga je ondersteunen op projecten rondom branding, de nieuwe merkcampagne en de ontwikkeling van de nieuwe website. Door jouw inzet wordt de groei verder doorgezet en het merk ‘University’ sterk internationaal op de kaart gezet in 2020.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden? 

  • Het opmaken en versturen van actiematige e-mails;
  • Het beheer en het maken van content (blogs, posts, video) voor social media;
  • Ondersteunen bij SEA en social media advertising;
  • Meewerken op de projecten rondom branding, de nieuwe website en merkcampagne;
  • Ondersteunen bij de creatie van allerlei uitingen, waaronder productsheets, brochures, advertenties en advertorials;
  • Bijhouden van de inschrijfstatus van onze opleidingen en het nemen van marketing acties waar gewenst;
  • Ondersteunen bij de organisatie van events en congressen, het ontwikkelen van de materialen en het verzorgen van de opvolging;
  • Veelvuldig schakelen met je collega’s van onder andere de afdeling Corporate marketing, Programmamanagement, Sales en Planning;
  • Schakelen met de externe bureaus waarmee wij samen werken.

 Wie zoeken we?

Je bent hands-on, pragmatisch, zelfstandig, creatief en nieuwsgierig. Tot slot ben je een echte teamplayer, je stapt makkelijk op collega’s af en vindt het leuk om nauw samen te werken in een hecht team! Uiteraard heb je interesse in het ontwikkelen van mensen en in opleiden.

Je hebt HBO werk- en denkniveau en (volgt) een studie Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Communicatie of in een vergelijkbare/aansluitende studierichting. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Ervaring met creatie en (grafische) vormgeving en bijbehorende porgramma’s, als Adobe InDesign of Photoshop, is zeker een pré.

Dienstverband Tijdelijk dienstverband langer dan 6 maanden
Omvang functie Parttime
Aantal vacatures 1
Uren 24-40
Plaats Zaltbommel
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 2019/24
Gepubliceerd 12-02-2020
Uiterste datum 03-03-2020

Tillbaka till lediga jobb