Schouten en Nelissen

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, New Heroes en Thema. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Trainingscoördinator (International)

Verleen je graag optimale service aan klanten? Ben je ijzersterk in het organiseren van trainingen voor de klant en heb je een commerciële antenne? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Jouw werk is de start van een succesvol project bij onze klant! Als Trainingscoördinator ben je verantwoordelijk voor een optimale administratieve en logistieke ondersteuning van grote, complexe (internationale) projecten bij onze (internationale) klanten. Je denkt actief mee en neemt verantwoordelijkheid als betrokken collega. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je de verwachtingen van de klant overtreft.

Wat zijn je taken?

Je draagt bij aan een complete, correcte, tijdige en klantgerichte afhandeling van de klantvraag in het totale leveringsproces:

Je redigeert trainingsvoorstellen / PowerPoint presentaties en documenten voor pitches (tekstueel en visueel). Je vertaalt het goedgekeurde voorstel naar een investeringsoverzicht, checkt contractafspraken en marges. Je stelt zelf standaard offertes op. Je verwerkt projecten in de systemen en houdt (verwachte) omzet bij. Je monitort klantendossier op facturatie, klachten, evaluaties en opvolging. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve & logistieke uitvoering van de trainingen. Hieronder valt contact met de klant, planning, materialen bestellen, leeromgeving inrichten, het klaarzetten van orders en zorgen voor de juiste facturatie.

Wat je kunt:

Je beschikt over een MBO-4/MBO + werk- en denkniveau en hebt minimaal één - drie jaar werkervaring in een administratieve support rol. Je hebt ervaring met MS Office, zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint en CRM-systemen, bijvoorbeeld SAP en/of Navison. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

De volgende kenmerken typeren jou:

Je bent resultaatgericht en commercieel ingesteld, communicatief vaardig en klantgericht in je handelen. Je hebt een probleemoplossend vermogen, werkt zorgvuldig en bent stressbestendig. Daarnaast kun je goed samenwerken met in- en externe klanten. Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen en bent in staat om onder piekbelasting samen met je collega’s afstemming en overeenstemming te bereiken in verdeling en prioriteren van de werkzaamheden.

Wat bieden wij? We bieden een leuke functie binnen een team dat ondersteuning, klantgerichtheid en het samen realiseren van doelen hoog in het vaandel heeft staan. We werken in een open ruimte wat de communicatie en samenwerking versterkt naast het plezier dat we in ons werk met elkaar hebben. We hebben oog voor elkaar, de belangen van de organisatie en voor de klant. Teamwork is essentieel. Daarnaast bieden wij een passend salaris en prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. De omvang van het dienstverband betreft minimaal 32 uur.

Hoe komen we met elkaar in contact? Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en CV t.a.v. de afdeling P&O. Voor extra informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via telefoonnummer 0418-683443.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Dienstverband Vast dienstverband
Omvang functie Onbekend
Aantal vacatures 1
Uren 32-40
Plaats Zaltbommel
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 2019/25
Gepubliceerd 23-12-2019
Uiterste datum 23-01-2020

Tillbaka till lediga jobb