University

Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, New Heroes, Thema en Archipel. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Wat ga je doen?
Je werkt in een dynamische internationale omgeving waar vakopleidingen, Masteropleidingen en Coachtrainingen worden verzorgd. Als team lead ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten presteren van de Back Office van de afdeling Special Products binnen SUAS. Je zorgt er voor dat alle processen binnen de afgesproken marge en kwaliteitskenmerken correct en soepel lopen. Met jouw doortastendheid en servicegerichtheid zorg jij als leidinggevende samen met je teams voor een hoge mate van klanttevredenheid.
Je bent verantwoordelijk voor het motiveren en stimuleren van de commerciële ontwikkeling van de organisatie en jouw team, maar ook voor het goed functioneren van de afdeling Special Products. Je draagt zorg voor de ontwikkeling en implementatie van vernieuwingen / verbeteringen op het gebied van service voor klanten. Het verzorgen van diverse rapportages en goede afhandeling van klachten is ook onderdeel van jouw takenpakket.
De uitvoering is óók jouw ding. Je bent hierin de cruciale schakel tussen de klant en de interne organisatie. Je beheert de klantendatabase en verzorgt meerdere administratieve werkzaamheden waaronder de orderaanleg en het beheren van een taken- en klantenvolgsysteem. Verder onderhoudt je contacten op divers niveau en ben je verantwoordelijk voor content onderhoud leeromgeving www.MijnUniversity.nl.
Wie zoeken we?
Je beschikt over  HBO werk- en denkniveau. En je hebt kennis van back office werkzaamheden en processen. Verder ga je accuraat te werk. Je ziet jezelf als meewerkend voorman/voorvrouw en je hebt een ‘hands on’ mentaliteit, je gaat nauwkeurig te werk en je bent flexibel ingesteld. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Wie zoeken we?
  • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring als team lead.
  • Je bent getraind en hebt ervaring in het managen van projecten.
  • Je hebt kennis van en ervaring met borgen en veranderen van processen en het coachen en aansturen van medewerkers, bij voorkeur in de back office.
  • Je bent analytisch ingesteld en bekend met marge berekeningen.
  • Je hebt affiniteit met het leren en opleiden binnen organisaties.
  • Je beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt affiniteit/ervaring met internationaal werken in een commerciële omgeving.
Wat bieden we je? 
Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland en daarbuiten. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Bij ons staan deuren altijd open en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Ook prettig: creatieve collega’s, een mooie werkplek, parkeren voor de deur en een lekkere lunch in ons bedrijfsrestaurant. We betalen goed. De functie is voor minimaal 32 uur per week.


Dienstverband Vast dienstverband
Omvang functie Fulltime
Aantal vacatures 1
Uren 32 - 40
Plaats Zaltbommel
Provincie Gelderland
Land Nederland
Referentienummer 2020/1
Contact
  • Leuk Werker, 0418683443
Gepubliceerd 07-01-2020
Uiterste datum 28-01-2020

Tillbaka till lediga jobb